Veel Gestelde Vragen

Geeft Visje een nieuwsbrief uit?
Visje geeft geen nieuwsbrief uit. Wel verstuurt Visje elke week een Visje weekposter naar alle leden. Als u deze poster ook wilt ontvangen, kunt u zich hiervoor aanmelden onder het kopje ‘Weekposter’.

Kan ik mijn zelfgemaakte Visje naar u opsturen?
Jazeker, elke maand bekijken we de ingezonden Visjes. U kunt een suggestie voor een visje opsturen met het formulier onder “Viswedstrijd“. De allerbeste wordt bekend gemaakt op de homepage van de website en ontvangt een prijs. Alle ingezonden Visjes worden eigendom van Visje-posters en kunnen, al dan niet aangepast, gebruikt worden voor Visje doeleinden.

Hoe plaats ik een reactie?
Klik op “Contact” onderin het scherm onder “Informatie”. Er verschijnt vanzelf een reactie-formulier in beeld.

Heeft Visje ook een telefoonnummer?
Nee, helaas hebben wij geen telefoonnummer. Uit ervaring is gebleken dat het beantwoorden van alle telefoontjes teveel tijd in beslag neemt. Als u contact met ons wilt opnemen, kunt u via het contact-formulier een email naar ons opsturen.
Voor serieuze vragen over het geloof en/of andere zaken verwijzen wij u graag door naar mensen die daar in gespecialiseerd zijn. U kunt hun contactgegevens vinden onder het kopje ‘geloof’.

Mag ik een banner van Visje Posters op mijn eigen website plaatsen?
Ja, de banner(s) die wordt aangeboden op de site van Visje Posters mogen vrij gebruikt worden op je eigen website.

Heeft het zin om een link/banner van mijn favoriete site naar Visje te sturen?
Nee, dat heeft geen zin.
Er zijn wel advertentiemogelijkheden. Onderaan de homepage kun je daarvoor een link vinden.

Zijn er behalve posters, ook andere Visje-artikelen te verkrijgen?
Ja, wij verkopen ook kaarten, sleutelhangers, pennen, stickers, agenda’s, een scheurkalender en een boekje. Kijk voor meer informatie in de webshop www.majestically.nl. Alle teksten zijn ook als echte Visje kaart met de post te versturen op www.blezzz.nl. Binnen 24 uur op de mat!
Alle produkten zijn ook verkrijgbaar in de christelijke boekwinkel.

Zijn de teksten van Visje vrij te gebruiken?
Het is niet nodig om Visje toestemming te vragen voor het gebruik van de posters, zolang het gebruik ervan niet in strijd is met onze doelstelling.
Het is niet toegestaan om Visje te gebruiken voor doeleinden met een winstoogmerk.
Het is verboden om zelf (nieuwe) Visje-artikelen uit te geven.

Mag ik overal zomaar posters plakken?

Posters verspreiden en ophangen in openbare ruimten is niet overal toegestaan. Als je dit wilt doen, is het verstandig om eerst de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) binnen jouw gemeente te raadplegen. Hierin kun je informatie vinden over eventuele plakverboden en openbare plakborden.