Visjes agenda 2021

By Ronald, 26 mei 2020

De Visjes Agenda 2021 is verschenen en je kunt hem nu al bestellen!

De visjes agenda kost slechts € 14,95!

Deze Visje Agenda 2021 zit weer boordevol met nieuwe Visje uitspraken en heeft weer veel schrijfruimte.

Een praktische en overzichtelijke agenda met handige ringband. In een klein en gemakkelijk formaat om in je zak of tas te stoppen. Dit is weer een superleuke agenda vol met pakkende Visje-uitspraken en lekker veel schrijfruimte voor al je afspraken. De nieuwste Visjes bemoedigen en laten je iedere week nadenken over een ander onderwerp. De agenda is eenvoudig vormgegeven, zoals Visje bekend is, in enkel zwart en wit. Dat maakt dat je agenda altijd overzichtelijk is zonder afleidende kaders

Visje is niet verbonden aan een kerk, groep of bestuur van een bepaalde organisatie, maar het christelijk geloof is wel de basis voor de Visjes. Ze zijn scherp en uitdagend. Visje is bedoeld om aan het denken te zetten, buiten de vaste kaders te denken en te bemoedigen. Daarnaast wil Visje niet-christenen prikkelen tot nadenken over de Bijbelse waarheden. Dat maakt Visje producten uitermate geschikt om cadeau te doen.

Ga naar de webshop www.majestically.nl om de Allerbeste Visjes Agenda 2020 te bestellen. Hier vindt je nog veel meer leuke Visje producten zoals kalenders, kaarten, sleutelhangers en meer!